Bestuur

Voorzitter:  Jan Huisman 
Secretaris: Nan Pluymackers 
Penningmeester: Manfred Markhorst
Coördinerend lid: Marko van Gerven
Coördinerend lid: Frans Kusse
Coördinerend lid: Sergej van Middendorp

Jan Huisman is organisatieadviseur en lid van het bestuur van Iona. De Iona Stichting roept op tot verandering, stimuleert initiatieven van algemeen nut en laat zich hierbij inspireren door de antroposofie; een integrale benaderingswijze van mens en leefomgeving. Hiertoe werkt zij samen met maatschappelijke vernieuwers op het gebied van onderwijs, cultuur, gezondheidszorg, landbouw en voeding. 

Nan Pluymackers is op dit moment kwartiermaker van het project preventie van kanker dat wordt ondersteund door het KWF kankerbestrijding en het Radboudumc.

Manfred Markhorst is econoom en heeft zijn sporen verdiend in de ICT, o.a. bij Digital Equipment Corporation en KPN. Momenteel is hij werkzaam als bestuurder in tal van stichtingen en verenigingen.

Marko van Gerven is psychiater (n.p.), was medeoprichter van de Lievegoedkliniek en is bestuurslid van de Academie Antroposofische Gezondheidszorg (AAG). Samen met Frans Kusse is hij coördinator van het onderwijs.

Frans Kusse is arts voor integrale geneeskunde, bestuurslid van de Artsenvereniging Voor Integrale Geneeskunde (AVIG), redactiecoördinator van het Tijdschrift voor Integrale Geneeskunde (TIG) en coördinerend bestuurslid van de Homeopathie Stichting (HS).

Sergej van Middendorp is onderzoeker, ontwikkelaar en adviseur. Hij promoveert op het gebied van 'Organizational Improvisation' en ontwikkelde op basis van metaforen uit de jazz, architectuur, en communicatie een aanpak voor het ontwerp van systemen. Als adviseur is hij betrokken bij projecten voor verandering in het complexe samenspel van mens, organisatie en systemen.